Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте коментира победата с 3:2 над германския

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте коментира победата с 3:2 над германския
Коментари Харесай

Конте: Случилото се в края на мача е начин да си научим урока

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте коментира успеха с 3:2 над немския Айнтрахт (Франкфурт) в Шампионската лига нощес.

След като изоставаха с 0:1, Шпорите вкараха три гола, само че по-късно трябваше да треперят за успеха, в това число и поради изпуснатата втора дузпа в мача от Хари Кейн.
 Тотнъм победи Айнтрахт (Франкфурт) с 3:2
Тотнъм се оправи с Айнтрахт (Франкфурт), Марсилия надделя Спортинг

Марсилия победи Спортинг (Лисабон) с 2:0

" Честно да ви кажа, усещах се в заплаха в последните минути. Опитах се да бъда зает в мача по този начин, че да накарам нашите футболисти да бъдат по-концентрирани и да запазим резултата, тъй като тази победа е в действителност, в действителност значима в общоприет проект, съобщи Конте след срещата.

" Но в края на краищата, случилото се в края на мача е метод да си научим урока и да не се повтаря в идващите мачове. Трябва да бъдем съсредоточени до края на мача.

Той добави, че няма да отделя изпуснатата дузпа от Кейн от цялостното му показване в мача, което дефинира като положително. И изрази вяра, че освен той, само че и останалите от тима ще бъдат възобновени за гостуването на Евертън в шампионата на Англия.

" Ние приказваме за футболист, който доста, доста мъчно можеш да видиш да пропуща дузпа. Той е същински " палач " от бялата точка. Мисля, че през днешния ден беше фактически доста изтощен в края на мача, тъй като той тича доста и игра за тима. И игра в действителност фантастично през днешния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР